top of page
Weddings
CEREMONIES
zweethut
Zweethut

Iedere tweede (gemengde hut) en vierde (vrouwenhut) vrijdag van de maand organiseren wij een zweethutceremonie. Te midden van het water in ons voedselbos openen we samen de heilige ruimte en maken we in stilte gebedsbundeltjes, worden met salie gereinigd en gaan de hut in. Er volgen zo'n 4 rondes, waarin tussendoor de deur opengaat. We sluiten na 2 of 3 hutten de heilige ruimte.

WhatsApp Image 2023-08-25 at 20.09.05.jpeg
Vrouwenhut

Sisterhood. Soms is het mooi om de kracht van vrouwen te bundelen en de energie van vrouwen samen te ervaren.  Om de maand geven wij een vrouwenhut. De pure krachtige vrouwelijke energie ervaren in de zweethut is iets dat je ooit beleefd moet hebben. 

cacaoceremonie
Cacaoceremonie

In onze tipi organiseren wij ook vrouwencirkel cacaoceremonies. Tijdens de vrouwencirkel drinken we pure cacao. We drummen en openen de sacreer space waarna er een geleide meditatie plaatsvindt, gevolgd door een persoonlijke klankhealing met singing bowls. Cacao is een hartopener die je op een zachte veilige manier helpt te transformeren tot zelf-liefde. Zo kom  je in contact met je hogere zelf, je dromen, intenties en visies. 

Private Parties

 LOSSE BOEKINGEN

gebedszakje
Groepen

De kleine hut die 9 personen kan herbergen, kan apart gehuurd worden met de watergieter.

Ook kan de grote hut apart worden geboekt tot 20 personen. 

zweethut
Hutten huren

De zweethutten van 20 en 9 personen zijn ook te huur zonder watergieter door iemand die zelf een ceremonie wil leiden. 

thework.jpg
Nazorg

Tijdens en na de ceremonies kunnen er emoties loskomen. Jeannette is gespecialiseerd in de methode The Work, die helpt de 'roest' die is losgeweekt in de hut, weg te werken. 

Corporate Events
bottom of page