CEREMONIES
Zweethut

Iedere laatste vrijdag van de maand organiseren wij een zweethut-ceremonie. Tussen de cranberries en blauwe bessen openen we samen de heilige ruimte en maken we in stilte gebedsbundeltjes, worden met salie gereinigd en gaan de hut in. Er volgen zo'n 4 rondes, waarin tussendoor de deur opengaat. We sluiten na 2 of 3 hutten de heilige ruimte.

Vrouwenhut

Sisterhood. Soms is het mooi om de kracht van vrouwen te bundelen en de energie van vrouwen samen te ervaren. Deze vrouwelijke energie ervaren in de zweethut is iets dat je ooit beleefd moet hebben. 

Cacaoceremonie

In onze tipi organiseren wij ook vrouwencirkel cacaoceremonies. Tijdens de vrouwencirkel drinken we pure cacao. Naast de gezondheidsvoordelen van vele antioxidanten, mineralen en vitamines, is cacao een hartopener die op een zachte veilige manier je helpt te transformeren tot zelf-liefde. Zo kom  je in contact met je hogere zelf, je dromen, intenties en visies. 

 

 LOSSE BOEKINGEN

Aparte boeking

De kleine hut die 7 personen kan herbergen, kan apart gehuurd worden met de watergieter.

Ook kan de grote hut apart worden geboekt tot 18 personen. 

Hutten huren

De zweethutten van 20 en 7 personen zijn ook te huur zonder watergieter door iemand die zelf een ceremonie wil leiden. 

Nazorg

Tijdens en na de ceremonies kunnen er emoties loskomen. Jeannette is gespecialiseerd in de methode The Work, die helpt de 'roest' die is losgeweekt in de hut, weg te werken. 

 

Den Ilp 191B

1127 PV  Den Ilp

Tel: 06-46212212

ecozweethut@gmail.com

© 2019 by View on Form 

  • White Facebook Icon